Maak gratis een profiel aan
  • 42% kans op een relatie
  • Datingsite v/h Jaar
  • Vanaf 6 euro p/mnd
  • Al 200.000+ relaties
  • Telefonisch bereikbaar
  • Winnaar Kassa-datingonderzoek

Bekijk alle 50-plussers

(foto's geplaatst met toestemming)

Een grote groep 50+'ers maakt ook steeds meer gebruik van een datingsite in de zoektocht naar een serieuze relatie. Wij willen hen daar graag bij helpen. Ga op Relatieplanet op zoek naar de persoon die het beste bij jou past.

Begin hier met zoeken

De grootste 50+ datingsite?

Relatieplanet is mogelijk de site met het grootste aantal 50-plussers van België. Hiermee zijn wij de ideale datingsite voor ouderen. Maar wat maakt Relatieplanet nou écht aantrekkelijk voor u?

Relatieplanet: ideaal voor 50-plussers

Buiten het feit dat Relatieplanet de meeste 50+’ers van alle datingsites tot haar leden mag rekenen, hebben wij ook een overzichtelijke, makkelijk in gebruik te nemen website! Zo is het bijzonder makkelijk om gratis een profiel aan te maken. Eenmaal ingelogd spreekt alles voor zich. Met de knop zoeken kunt ook u op zoek naar de leukste singles! Mocht het nou allemaal even niet lukken, dan staan wij 365 dagen van 9:00 tot 23:00 uur voor je klaar om je telefonisch te helpen en te begeleiden! Super makkelijk! En we zijn de enige site in België die zo goed bereikbaar is.

Zoeken naar andere 50-plussers

Verder hebben wij een gemakkelijk zoeksysteem, waarin u precies kunt aangeven wat, wie en waar u wilt zoeken. Het is dus heel goed mogelijk om andere 50+’ers te zoeken! Zo kunt u binnen uw eigen leeftijdscategorie op zoek gaan naar de beste matches. Ouderen uit heel België staan te wachten om u te ontmoeten!

Bij Relatieplanet streven wij er naar om een zo breed mogelijk aanbod te hebben. Met onze vijf miljoen inschrijvingen uit België en Nederland sinds het begin is dat gelukt! Zo is de kans enorm groot dat u iemand op deze site kunt vinden. En wij helpen u graag bij deze zoektocht naar de liefde van uw leven! Dit alles zorgt ervoor dat wij dé datingsite voor 50+’ers zijn.

Schrijf je gratis in