Maak gratis een profiel aan

Daten in tijden van Corona

Het zijn onzekere tijden op dit moment voor ons allemaal. We blijven allemaal zoveel mogelijk binnen en we weten niet hoe lang dat nog gaat duren. Natuurlijk hopen we dat jij en de mensen die jou lief zijn allemaal gezond zijn en blijven. 

Richtlijnen

De gezondheid van onze leden staat natuurlijk voorop. We adviseren dan ook met klem om de richtlijnen van de Belgische overheid op te volgen. Dit betekent dat iedereen zich moeten houden aan social distancing. Het is dus erg belangrijk om ten alle tijden een afstand van minimaal 1,5 meter te bewaren tot andere mensen. Het is dan ook erg lastig geworden om fysiek met elkaar af te spreken. We raden het dan ook af om met elkaar op de date te gaan.

Gevolgen

Sinds de Corona-uitbraak is er wel meer activiteit te zien op datingplatforms. Mensen zoeken online meer toenadering tot elkaar. De verwachting is dat dit de komende weken (nadat alle klussen in en om het huis zijn gedaan) alleen maar verder zal toenemen.

Door de sociale onthouding worden alleenstaanden meer dan anders geconfronteerd met het feit dat ze alleen zijn. Juist nu is het belangrijk dat we naar elkaar omkijken. Iedereen kan in deze tijden wel wat aandacht en liefde gebruiken. De behoefte aan sociaal contact komt steeds meer op de voorgrond. Om het voor onze leden makkelijker te maken om online met elkaar in contact te komen en te blijven, hebben wij besloten om al onze betalende leden per direct de mogelijkheid te geven om per dag 2 gesprekken ‘te ontgrendelen’ met leden zonder een abonnement. In het geval je nog geen abonnement hebt komen we je tegemoet door onze abonnementen met 50% korting aan te bieden.

Alternatieven

Als alternatief voor fysiek afspreken blijven er gelukkig nog genoeg andere manieren over om elkaar beter te leren kennen:

  • Allereerst hebben veel mensen nu meer tijd om elkaar geleidelijk te leren kennen via de chat. Denk je door gespreksonderwerpen heen te zijn? Hierbij wat inspiratie.
  • Klaar met chatten? Bel elkaar eens op. Hoor elkaars stem en spreek door wat je bezig houdt. 
  • Toe aan een volgende stap? Ga dan videobellen. Op die manier kun je elkaar toch veilig vanuit huis zien en spreken. Onder andere Whatsapp, Skype en Facetime bieden goede gratis mogelijkheden hiervoor. Meer informatie hierover.

     

Start met chatten

Neem een abonnement met korting