Handige tips van onze datingcoach

Relatieplanet biedt je echt álles voor de liefde: naast een geavanceerde datingsite en leuke single-events, kun je ook gebruikmaken van de kennis en jarenlange ervaring van datingcoach Denise Janmaat. Zij vormt samen met onze imago-expert Nelleke Mulder een team van specialisten. In het Online Spreekuur bij Relatieplanet kun je Denise Janmaat jouw dating-dilemma's en je vragen over het internetdaten gratis voorleggen.

Al sinds 1998 begeleidt datingexpert Denise Janmaat singles bij het vinden van hun partner. Vele singles vonden met behulp van haar tips en adviezen de liefde van hun leven.

Voor Relatieplanet verzorgt Denise het gratis online spreekuur, webinars, profielanalyses, workshops en coachingsprogramma’s op maat.
Datingcoach Denise Janmaat

Over Denise Janmaat

 

Leer onze zeer ervaren datingcoach Denise Janmaat kennen in de bovenstaande video. Ze beantwoordt graag al je vragen over je profiel, je foto’s, het zoeken naar een geschikte partner, een aantrekkelijk contactverzoek schrijven en hoe je een succesvolle eerste date kunt hebben. Stel je vraag in een van de online spreekuren van Relatieplanet en leer veel van de nuttige tips die Denise jou en andere singles geeft. Of vraag een profielcheck aan en krijg persoonlijke tips over hoe je je profiel aantrekkelijker kan maken. Ga aan de slag in één van haar workshops om nóg meer te leren over daten en je profiel te laten doornemen, of vraag persoonlijke coaching aan om één op één aan de slag te gaan met jouw zoektocht naar de liefde!

Waarom online daten?

 

Denise Janmaat legt je in de bovenstaande video uit wat de voordelen van online daten zijn. Er zijn 3 effectieve manieren om een leuke partner te vinden: via vrienden, via een relatiebemiddelingsbureau of via een datingsite. Tijdens een etentje bij vrienden of collega’s leg je wel eens nieuwe contacten, maar helaas is deze methode niet erg effectief en kost het veel tijd. Bij een relatiebemiddelingsbureau geef je de regie helemaal uit handen en zoekt een consulent 2 tot 4 matches voor je per jaar. De kosten hiervoor kunnen behoorlijk oplopen. Start je de zoektocht naar de liefde op datingsite Relatieplanet, dan houd je alles zelf in de hand. Je kunt zelf bepalen wat je wel of niet op je profiel zet en welke foto’s je toevoegt. Daarnaast kun je zelf, in je eigen tijd, naar leuke matches zoeken in een groot bestand. Dit doe je lekker in je eigen omgeving en je behoudt je anonimiteit zolang je zelf wilt. Je kunt berichten versturen via de website, zodat je je persoonlijke gegevens niet hoeft prijs te geven. Dit geeft voor veel singles een gevoel van veiligheid wat wij graag waarborgen. Alle reden dus om te kiezen voor online daten!

Waarom Relatieplanet?

 

Datingcoach Denise geeft kort aan waarom de datingsite en datingapp van Relatieplanet een goede keuze zijn: “Relatieplanet doet alles voor de liefde.” We zijn sinds 2009 ieder jaar uitgeroepen tot website van het jaar. Bij Relatieplanet doen we er alles aan om met de nieuwste technieken de privacy optimaal te waarborgen. Ook zijn er nergens zo veel singles gezamenlijk te vinden, wat de kans op het vinden van een leuke partner aanzienlijk vergroot. Voor vragen is onze klantenservice van 9 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds bereikbaar en zij doen er alles aan om je te helpen bij jouw zoektocht. Voor vragen over daten kun je terecht bij een van de online spreekuren of op de blog met veel tips en leuke succesverhalen. Wil je graag andere singles in het echt ontmoeten? Dat kan bij één van de leuke events, zoals de wijnproeverijen, de wandelingen, het speeddaten of de singlesfeesten. Kortom, bij Relatieplanet ga je de ware vinden!

Bekijk meer video's van onze datingcoach

(Exclusief voor leden)

Nog geen lid? Schrijf je gratis inBen je al lid? Log in

Tips en adviezen van datingcoach Denise Janmaat

Gratis Online Spreekuur     

Heb je een vraag over het daten? Wil je weten hoe je met je contactverzoek een positieve reactie ontvangt? Heb je een vraag over je aanpak van de eerste date? Of heb je een andere date-vraag die je aan datingcoach Denise Janmaat wilt voorleggen? De leden van Relatieplanet kunnen gratis deelnemen aan het Online Spreekuur. Gewoon vanuit je luie stoel of waar dan ook via internet je vraag stellen. Ook als je zelf geen vraag hebt, leer je veel van de antwoorden en tips op vragen van andere singles. Kijk voor de eerstvolgende datum op onze events-pagina.

Gratis Online Webinars

Regelmatig verzorgt Denise speciale webinars (online trainingen). Soms voor alle leden, soms exclusief voor mensen met een betaald lidmaatschap . Thema’s die aan bod kunnen komen:

  • Hoe schrijf ik een goede profieltekst?
  • Do’s en dont’s tijdens een date
  • Het opstellen van een eerste bericht

Deelnemen aan een webinar? Houd onze nieuwsbrief en persoonlijke uitnodigingen in je mailbox in de gaten.

Andere diensten van Denise Janmaat

Als je wilt weten waarmee Denise Janmaat jou nog meer kan helpen, kijk dan even op haar site. Zo kun je bij Denise terecht voor onder andere workshops, profielchecks en uitgebreide coachingprogramma's.

Bezoek hiervoor www.denisejanmaat.nl