Maak gratis een profiel aan
  • 42% kans op een relatie
  • Datingsite v/h Jaar
  • Vanaf 6 euro p/mnd
  • Al 200.000+ relaties
  • Telefonisch bereikbaar
  • Winnaar Kassa-datingonderzoek

De meeste hoogopgeleide singles

(foto's geplaatst met toestemming)

Omdat online daten voor veel hogescholers en academici het meest effectief is, maken zij steeds meer gebruik van een datingsite in de zoektocht naar een serieuze relatie. Wij willen hen daar graag bij helpen. Ga op Relatieplanet op zoek naar de persoon die het beste bij jou past.

Begin hier met zoeken

Datingsite voor hogeropgeleiden

Ben jij op zoek naar een datingsite voor hogeropgeleiden? Ondanks dat Relatieplanet zich niet uitsluitend op hogeropgeleiden richt, denken wij dat wij misschien wel de meeste hogeropgeleiden van alle Belgische datingsites hebben. Wil jij die hogescholer of universitair opgeleide single vinden? Schrijf je gratis in en dan kan je via het uitgebreide filtermenu aangeven dat jij een voorkeur hebt voor een hogeropgeleide single.

Relatieplanet is de meest onderscheiden datingsite van Nederland en België. En we doen alles voor de liefde. Zo kun je bij ons terecht voor singlefeesten, wijnproeverijen, wandelingen, speeddaten en singlereizen. Zo heb je ook offline kans om een partner te vinden! 

Voor hogeschool en universitaire singles

Relatieplanet, dé datingsite voor hogeropgeleiden! Dus of je nu studeert of gestudeerd hebt op een hogeschool of universiteit: schrijf je gerust gratis in en vind jouw hogeropgeleide date.

Schrijf je gratis in