Maak gratis een profiel aan

Bollenstreek Tour

Zondag 14 april

De Bollenstreek ontwaakt en toont haar kleurrijke bloemenpracht.  Dit unieke gebied moet je ervaren! De geuren en kleuren verrassen ieder jaar weer vele duizenden bezoekers. Ga mee voor een totale ervaring van de Bollenstreek!
 

Voordat je kunt gaan genieten van de bloemenpracht van Keukenhof, word je ontvangen in museum de Zwarte tulp. Hier word je meegenomen in het verhaal van de bloembollencultuur: de eeuwenoude geschiedenis, het werken op het land met zijn seizoensgebonden ritme, het wetenschappelijk onderzoek, de export en toeristisch promotie. Ook laat het museum zien hoe kunstenaars zich door de eeuwen heen – en nog steeds – door bolgewassen hebben laten inspireren tot werk van bijzondere schoonheid.
 

Na deze inkijk in de bollencultuur wordt bij het naastgelegen restaurant (de Oude Pastorie) een (h)eerlijke exclusieve biologische lunch geserveerd. De chef presenteert een luxe 3 gangen lunch waarbij bloemen een belangrijke basis van de gerechten is. De Oude Pastorie is één van de bekendste monumentale panden van Lisse en de Bollenstreek en dateert uit 1876. Speciaal voor ons zal de eigenaar een rondleiding geven door dit historische pand.
 

Geniet van deze complete Bollenstreek ervaring en laat je verrassen door geuren en kleuren van de mooiste regio van Nederland.
 

Inclusief, koffie met gebak, entree museum de Zwarte Tulp, biologische lunch met touch of flowers, entree Keukenhof. Schrijf je vandaag nog in!

Boek hier