Maak gratis een profiel aan

Escaperoom: Illuminati Headquarters

Zaterdag 2 februari

Dit is een escaperoom als geen andere! Een kamer met een verhaal. Een kamer met een dreiging. Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen voordat er ergere dingen gebeuren... Tijdens het doorzoeken van de ruimte kom je allemaal bijzondere objecten tegen die je kunt gebruiken op je weg naar de vrijheid. Door het oplossen van puzzels en raadsels, door goed logisch nadenken en met een dosis teamspirit kom je steeds een stap verder! En terwijl de tijd weg tikt blijkt de kamer veel verborgen geheimen te hebben. Ontsnappen is zo makkelijk nog niet...
 

Betreed het mystieke hoofdkwartier van de Illuminati

 

Een professor heeft na jaren onderzoek te doen eindelijk het geheime hoofdkwartier van de Illuminati gevonden. Nu is het de vraag wat dit mysterieuze genootschap allemaal uitspookte in dat hoofdkwartier, en dat moeten je team en jij gaan onderzoeken.
 

Het begint met een filmpje, waarin duidelijk wordt wat de uitdaging is. En je helemaal in het verhaal zit. En je de Illuminati Headquarters betreed.  En is het tijd om met de puzzels te beginnen. De puzzels erg divers, origineel en cijferslotjes-vrij; een prachtige combinatie!  En professor begeleid ons waar nodig op de achtergrond.
 

 Een escaperoom is een unieke gelegenheid om andere mensen te leren kennen: je moet immers samenwerken om er weer uit te te komen! Na het spel is er tevens de mogelijkheid om met zijn allen uit eten te gaan. Geef je vandaag nog op!

Boek hier