Maak gratis een profiel aan

Winterweekend Ameland

Vrijdag 8 februari

Wil jij 2019 op een ontspannen, gezellige manier beginnen? Dan is dit weekend echt iets voor jou! Een luxe huis, mooie wandelingen, wellness... Op Ameland kom je helemaal tot rust.

 

Je verblijft  op een prachtige plek op Ameland. In een mooi huis op loopafstand van het dorpje Buren geniet je van een eigen zonnebank, sauna, stoomcabine, ligbad met whirlpool en binnenzwembad. Door de ligging aan de rand van de duinen is deze plek fantastisch als je de natuurbeleving wilt combineren met luxe.
 

Het hele weekend staat in het teken van leuke activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Zo wordt er samen gekookt, gedanst en gewandeld. Ook wordt er een bezoek aan een museum gebracht en is er genoeg ruimte voor ontspanning en wellness. 

 

Dat deze relaxte manier van kennismaken werkt blijkt uit het grote aantal vriendschappen en relaties die al zijn ontstaan tijdens de vorige weekenden. 

Je slaapt op een 2-persoonskamer, maar het is ook mogelijk een 1-persoonskamer in een geschakelde bungalow te boeken voor het hele weekend. Ontbijt, lunch en diner zijn tevens inbegrepen.

 

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en boek het winterweekend op Ameland!

Boek hier