Maak gratis een profiel aan

Onze imago-expert Nelleke Mulder

Imago-expert Nelleke Mulder heeft zich bij ons aangesloten. Zij geeft je graag tips om te zorgen dat jouw profiel aansluit op jezelf en een goede uitstraling heeft!

Imago-expert Nelleke Mulder

Laat gratis je profielfoto checken

Singles met een betaald abonnement kunnen gratis hun profielfoto door Nelleke laten checken. Stuur hiervoor 2 foto’s naar nelleke@relatieplanet.nl en zij helpt je de beste foto kiezen. Daarnaast geeft ze je nog een tweetal tips om er nog beter uit te zien. Geef in de mail ook even je Relatieplanet-gebruikersnaam door.

Workshop Jezelf succesvol presenteren op een date

Hoe zorg je er nu voor dat je er op je best uitziet op een date? Wat trek je aan als je wil dat jouw persoonlijkheid het mooist wordt belicht? De juiste kleuren en kledingstijl zijn heel bepalend voor een eerste indruk. En dat is dan ook precies waar we de nadruk op leggen met deze Workshop waarbij je kiest tussen een kleuradvies of een kledingadvies.

Kleuradvies
Bij een kleuradvies laat een Imagostyliste van Nelleke Mulder Imago Groep je aan de hand van kleurkragen zien welke kleur wat voor je kan doen en op welk moment. Daarnaast krijg je advies over je make-up, haar- en eventueel over je bril. Na deze workshop wordt een outfit uitzoeken voor een date niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker! Je krijgt na afloop een persoonlijke kleurenkaart mee naar huis, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht.

Kledingadvies
Naast de kleur van je kleding, bepaalt ook het model en de kledingstijl of je outfit geslaagd is. Roklengte, halslijn, broekmodel, prints: je lichaamsbouw bepaalt welke kleding voor kpi het meest geschikt is. Bij een kledingadvies bekijken we per persoon hoe we je figuur op de juiste manier kunnen accentueren en hoe de minder mooie punten gecamoufleerd kunnen worden. Dit advies wordt vastgelegd op papier, zodat je voortaan met nieuw zelfvertrouwen je dates tegemoet ziet!

Ja, geef mij advies

Meer weten over Nelleke?

Wil je meer weten over de diensten van Nelleke Mulder? Kijk dan eens op haar site.

Daar kan je onder andere terecht voor:

  • kledingworkshops
  • persoonlijk kleur- en kledingadvies
  • een metamorfose
  • imago-advies
  • personal shoppen