Maak gratis een profiel aan

Danielle en Arend

'Op 5 maart had ik een interesseberichtje gestuurd naar een leuke man... "transporter" (49). Drie kwartier later kreeg ik een mailtje van hem terug. Ik was helemaal blij.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

30-4-2016 - Meteen een mailtje sturen dacht ik. Uiteindelijk stuurde hij zijn telefoonnummer. Vanaf dat moment ben ik ook niet meer wezen kijken op datingsite Relatieplanet.... :-) 

We hebben eerst elke dag zitten mailen en op whatsapp zitten kletsen. Elk berichtje, iedere foto van hem bezorgde mij toch echt kriebels in mijn buik! We hebben voor het eerst afgesproken op 13 maart.

 

Vol zenuwen wachten tot de deurbel ging, want het was voor mij weer een 1e afspraakje na 3jaar. Pfffff... en ja hoor...daar ging mijn deurbel en stond Arend er.... WAUW! In het echt issie nog veel leuker dacht ik meteen hahahah!

 

We hebben even een bakkie leut gedaan bij mij om ff de spanning af te laten nemen, want we waren best nerveus allebei hahaha! We zijn daarna heerlijk wezen wandelen op Noordwijk strand, we hebben veel mooie (romantische ) foto`s gemaakt, lekker gegeten, veel gelachen en gekletst en ‘s avonds toen hij weer weg ging wist ik het..... dit was echt liefde op het eerste gezicht! |

De dagen erna kon mijn grijns van oor tot oor niet meer stuk...haha...ik was echt gewoon in een of andere roes! De berichten die daarna volgden logen er niet om, we wilden elkaar zo snel mogelijk weer zien!  We vonden/vinden elkaar enorm leuk en meer dan dat! En zo gaat het tot aan de dag van vandaag dus nog steeds! Net 2 verliefde pubers hihihi!

 

Ook al is het nog pril.... het voelt echt supergoed en liefdevol aan. We hopen beide op deze manier nog vele jaren van en met elkaar te mogen genieten!!!

 

Relatieplanet, hierbij mijn verhaal. Dat het dus wel degelijk kan...om zelfs, na 3 kwartier een profiel te hebben, het geluk te vinden! Ik ben na jaren weer super gelukkig met Arend, en hoop dat dat ook zo mag blijven!

 

Groetjes van sophie24! 

Oftewel, 

Danielle

 

Terug naar overzicht