Maak gratis een profiel aan

Danniëlle en Niek

'Ruim drie jaar geleden kwam ik Niek op datingsite Relatieplanet tegen. We raakten in gesprek en dit draaide uit in avonden chatten met elkaar.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

5-2-2016 - Graag deel ik met jullie mijn succesverhaal. Ik ben Danniëlle, 30 jaar en woonachtig in Westerhoven. In het verleden heb ik een lange relatie gehad die verre van goed verliep. Er is zoveel gebeurd in deze jaren dat het leek alsof ik op een trein zat die nooit zou stoppen. Uiteindelijk kwam die trein tot stilstand toen we het huis verkocht hadden en ik weer mijn eigen stekje had gevonden. Toen pas kwam bij me binnen hoe heftig deze periode was geweest. Ik vond weer de zin om leuke dingen te doen en besloot om me in te schrijven op jullie site.

 

Inmiddels ruim drie jaar geleden kwam ik Niek op datingsite Relatieplanet tegen. We raakten in gesprek en dit draaide uit in avonden chatten met elkaar. Via de cam konden we elkaar ook zien. Na een week of twee gezellig kletsen, hebben we afgesproken met elkaar. Na een heerlijke wandeling op de heide hebben we samen gekookt. Het grappige is dat we tijdens een eerder gesprek hadden gezien dat een eerste date zou 'slagen' als er iets bijzonders zou gebeuren. Toen we bij mij binnenkwamen zette hij de lamp aan en deze sprong direct kapot in honderden stukjes.... Vonden wij wel erg speciaal :).

 

Na het eerste afspraakje sloegen bij mij de twijfels weer toe. Door mijn verleden was ik nog steeds niet toe aan een relatie en ging het weer mis toen een 'relatie' dichterbij kwam. We besloten te stoppen met daten. Na die tijd hebben zowel Niek als ik nog een korte tijd wat gedate maar al snel kwam ik er achter dat ik hem toch leuker vond als ik dacht. Ik besloot contact met hem op te nemen. Dezelfde avond hebben we nog afgesproken en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Hij had een kamer in Eindhoven, ik een huurhuis in Eersel. Al snel kwam hij bij me wonen.

 

We hebben echt een geweldige tijd samen! Inmiddels hebben we samen een prachtig huis gekocht in Westerhoven en hebben we al heel wat mooie vakanties gehad samen. Op onze laatste reis, in Curaçao, is hij op zijn knieën gegaan. Op 17-06-16 gaan we trouwen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er is niets wat ik liever wil dan bij hem zijn!! Ik weet gewoon zeker dat hij de liefde van mijn leven is!

 

Bij deze wil ik jullie bedanken. Zonder deze site was ik hem waarschijnlijk nooit tegengekomen en had ik mijn geluk misschien misgelopen. Ik hou zielsveel van Niek en zou hem voor geen goud willen missen! Thanks!

 

Groetjes Danniëlle

 

Terug naar overzicht