Maak gratis een profiel aan

Katinka en Jeffrey

Tijdens onze eerste date hebben we tot halfvier 's nachts zitten praten met een kop thee.

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Jeffrey (33): 'Ik vroeg haar ten huwelijk tijdens een tripje naar Rotterdam'
 

"Ik vroeg Katinka ten huwelijk tijdens een tripje naar Rotterdam. In de hotelkamer ontdekte ons dochtertje Lacey de verlovingsring op bed. Ik ging op mijn knieën en vroeg om haar hand.
 

Al bij de eerste date wist ik dat het klopte tussen ons, het was alsof we elkaar al heel lang kenden. Ik had een relatie van vijf jaar achter de rug en was vijf maanden alleen toen ik mij inschreef bij Relatieplanet. Na zes weken kreeg ik een berichtje van Katinka, ik vond haar meteen leuk. Na de eerste date, bij mij thuis op de bank, spraken we meteen vaker af. We deden leuke dingen samen en hadden veel lol. Onze liefde voelde zo goed dat we al snel besloten om samen te gaan wonen.
 

We zijn nu zeven jaar samen en we hebben al heel veel meegemaakt. Onze band wordt met de dag sterker. Bij Katinka kan ik mijzelf zijn. Wat ik ook heel leuk aan haar vind is dat ze mij tegengas geeft als het nodig is. We delen hetzelfde gevoel voor humor. Katinka is mooi, sportief, ze rookt en drinkt niet en ze is net als ik ambitieus en gedreven in alles wat ze doet. Ze is alles wat ik zoek in een vrouw."


 

Katinka (32): 'Binnen drie maanden woonden we al samen' 
 

"Tijdens onze eerste date hebben we tot halfvier 's nachts zitten praten met een kop thee. Jeffrey en ik hebben allebei topsport gedaan, dat schepte meteen een band. We hebben dezelfde mentaliteit en dezelfde gedreven manier van denken. Ik vond Jeffrey al knap op zijn profielfoto, maar in het echt bleek hij nog veel leuker te zijn.
 

Binnen drie maanden woonden we al samen. Ons eerste kindje overleed na acht weken in mijn buik. Dat was een intens verdrietige gebeurtenis. Zo'n gebeurtenis kan voor een breuk zorgen, maar Jeffrey en ik groeiden juist nog dichter naar elkaar toe. Gelukkig ging bij de tweede zwangerschap alles goed. Onze dochter Lacey Alexandra kwam in 2012 gezond ter wereld, zij is echt ons prinsesje. Drie jaar later vroeg Jeffrey mij in een hotel met uitzicht op de Erasmusbrug  ten huwelijk. Een jaar later trouwden we en Lacey was ons bruidsmeisje. We geven elkaar de ruimte en tegelijk vormen we een heel hecht gezinnetje. In Jeffrey heb ik echt mijn soulmate gevonden."

Terug naar overzicht