Maak gratis een profiel aan

Loes en Wim

Hij legde de bloemen neer en we vielen elkaar in de armen, alsof we elkaar zestig jaar niet hadden gezien.

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Loes (80): ‘Ik kreeg wel 1500 reacties, maar geen een man was zoals Wim’
 

"Bij de eerste date stond Wim bij mij op de stoep met een enorme bos rozen. Hij legde de bloemen neer en we vielen elkaar in de armen, alsof we elkaar zestig jaar niet hadden gezien. Na het overlijden van mijn echtgenoot wilde ik nooit meer een relatie, maar mijn petekind haalde mij over om op Relatieplanet te gaan. Ik kreeg wel 1500 reacties, maar geen een man was zoals Wim. Onze levens tonen veel gelijkenissen, allebei hebben we jarenlang voor onze ernstig zieke partners gezorgd. Nadat we elkaar beter leerden kennen via de mail en telefoon, nodigde ik Wim bij mij thuis uit. Iets wat ik normaal nooit zou doen, maar bij Wim was het vertrouwd. Bij hem voel ik me weer jong, we doen dingen die ik in mijn huwelijk nooit heb kunnen doen; reizen, fietsen, stijldansen, uit eten gaan. Na anderhalf jaar kunnen we er nog steeds niet over uit hoe bijzonder het is dat wij elkaar hebben gevonden. Soms denk ik weleens dat mijn man en zijn vrouw elkaar daarboven zijn tegengekomen en onze ontmoeting hebben geregeld."


Wim (81): 'Tijdens onze eerste date sprongen de tranen in mijn ogen van geluk’

 

"Wat ik met Loes ervaar, heb ik nooit eerder meegemaakt, dit is échte liefde. Ik straal weer en heb zin in het leven. Mijn kinderen zeggen dat ze hun vader weer terug hebben sinds ik met Loes ben. Toen ik haar profiel zag op Relatieplanet wist ik het meteen: deze vrouw moét ik ontmoeten. Tijdens onze eerste date sprongen de tranen in mijn ogen van geluk, het klopte gewoon. Sindsdien zijn we om de vijf dagen samen, op de overige dagen skypen we, want heel lang zonder elkaar kunnen we niet.
 

Zelfs als we tv kijken zitten we gearmd op de bank, dicht tegen elkaar aan. Loes is heel lief en zorgzaam, ze kookt een heerlijke Hollandse pot en maakt het altijd gezellig in huis, met een kaarsje en een wijntje. We hebben het nu over samenwonen, we willen zoveel mogelijk van elkaar kunnen genieten nu het nog kan."
 

Terug naar overzicht