Maak gratis een profiel aan

Mandy en Matthias

'In 2010 werkte ik bij een groot eventcenter en hier werden toen elk half jaar de Relatieplanet Singlefeesten van mijn regio georganiseerd. Aangezien ik op al menig singlefeest van Relatieplanet had gewerkt, dacht ik misschien moet ik ook maar eens gaan kijken.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

2-9-2015 - Beste redactie van Relatieplanet,

 

Na vier jaar samen te zijn met mijn grote liefde vond ik het ook tijd worden om eindelijk eens ons succesverhaal te delen!! In 2010 werkte ik bij een groot eventcenter en hier werden toen elk half jaar de Relatieplanet Singlefeesten van mijn regio georganiseerd. Aangezien ik op al menig singlefeest van relatieplanet had gewerkt, dacht ik misschien moet ik ook maar eens gaan kijken. En toen kregen wij met kerst een kerstpakket met daarin een cadeaubon voor een belevenis naar keuze. En ja ik dacht laat ik eens kiezen voor de belevenis in de vorm van een proefabonnement bij Relatieplanet.

 

Zo gezegd zo gedaan. In eerste instantie heb ik heel veel profielen bekeken en wat oppervlakkige gesprekjes gehad met een paar jongens. Op een gegeven moment besteedde ik iedere vrije minuut in het afspeuren van datingsite Relatieplanet op zoek naar die ene leuke jongen voor mij, ik beperkte mij echter wel tot dezelfde provincie omdat ik niet teveel heen en weer wilde rijden. Uiteindelijk had ik de moed min of meer opgegeven en dacht ik misschien ben ik wel te kritisch, te veel eisend, niet leuk genoeg (je kent het wel) tot ik een leuk spontaan berichtje kreeg van een jongen genaamd Sportief ergens uit Gelderland. Ik dacht nog wat moet hij met iemand die zover woont als ik, maar goed toch maar een berichtje teruggestuurd. Na heel wat uren kletsen via Messenger, mail en uiteindelijk sms besloten we om af te spreken. Totaal overdonderd door de leuke aandacht besloot ik hem bij mij thuis uit te nodigen. Ouders waren op vakantie, dus kon prima dacht ik. Tot op het moment dat de bel ging en ik echt dacht: HELP, hoe kan ik zo stom zijn om een wildvreemde hier in mijn huis uit te nodigen, straks is het gewoon een seriemoordenaar (sorry, kijk iets teveel CSI ;)). Maar toch heel moedig de deur open gedaan.

Matthias kwam meteen aanzetten met een klein cadeautje en het ijs was gebroken. Hij was er al om 10.00 uur 's ochtends en hij ging pas midden in de nacht om 4.00 uur weg. We hebben alleen maar gekletst met elkaar en uiteindelijk volgde er ook nog een voorzichtig kusje. Daarna volgde nog heel wat afspraakjes. En niet alleen wij waren superblij met elkaar, maar onze ouders, familie en vrienden zeggen ook nog bijna wekelijks hoe blij zij zijn dat we elkaar zijn tegengekomen en ondanks de afstand heeft ons liefde stand gehouden.

 

Nu zijn we ruim 4 jaar verder en na heel wat jaartjes ieder weekend ruim een uur te hebben moeten rijden om elkaar te zien, zijn we twee weken geleden in ons huisje getrokken. En geven we elkaar over drie weken het ja-woord. Misschien wat snel achter elkaar zullen jullie denken, maar gezien zijn christelijke achtergrond voor ons een hele normale en logische stap en wij weten gewoon dat dit helemaal goed gaat komen! We kijken ontzettend uit naar onze grote dag op 25 september 2015.

 

En mocht je zelf twijfelen of een leuke jongen niet veel te ver weg woont denk dan hieraan.

 

Amor, Vincit, Omnia: Liefde Overwint Alles!!

 

Liefs Mandy & Matthias

 

Terug naar overzicht