Maak gratis een profiel aan

Marij en Horst

'Ik had hem al enkele malen op mijn profiel op datingsite Relatieplanet voorbij zien komen. Uiteindelijk heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken en hem een berichtje gestuurd.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

31-10-2015 - Hoi hoi,

 

Ik heb een hele leuke relatie aan mijn inschrijving bij jullie overgehouden. Ik had hem al enkele malen op mijn profiel op datingsite Relatieplanet voorbij zien komen. Uiteindelijk heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken en hem een berichtje gestuurd. Hij had nl een leuke profiel foto. Zijn naam is Horst en komt uit Heerlen. De afstand was nogal een probleem voor mij. Na enkele weken berichten met elkaar te hebben uitgewisseld besloten we een afspraak te maken om samen koffie te drinken.

Op de afgesproken tijd was er geen Horst. Al bijna de hoop op gegeven dat hij nog zou komen. En ineens was hij daar. Onze eerste ontmoeting verliep meer dan leuk. Het klikte meteen. Er werd na afloop meteen een tweede afspraak gemaakt en nu zien we elkaar elk weekend. Of hij komt naar mij of ik rij naar Heerlen. We maken nog geregeld grapjes over het te laat komen van Horst op ons eerste afspraakje. We hebben het met elkaar getroffen. En onze wederzijdse kinderen zijn blij voor ons dat we nieuw geluk in de liefde hebben gevonden. Onze bedoeling is dan ook om in de toekomst te gaan samenwonen.

Wat een geluk en toeval dat Horst en ik elkaar via jullie hebben gevonden. Dank jullie wel daarvoor.

 

Heel veel lieve groetjes, 

Horst en Marij 

 

 

Terug naar overzicht