NIEUW: Profielranking

Relatieplanet helpt je een handje bij het in contact komen met andere leuke en serieuze members door de introductie van een profielranking. Hoe serieuzer jij je profiel hebt ingevuld, hoe hogere ranking jij krijgt en hoe meer kans op contact met leuke andere members.

De ranking van anderen is alleen zichtbaar voor Full Members. Als gratis member kun je wel je eigen ranking zien. Full Members kunnen tevens aan de kleur van de ranking zien wie gratis of Full Member is en kunnen in de zoekresultaten sorteren op basis van de ranking.

Klik hier om de informatie over je profielranking te openen

Datum toegevoegd: 28-04-2014

Memberenquête berichtensysteem

Enige tijd geleden heeft een selectie van onze members een enquêteoproep ontvangen. We legden deze groep members een van onze belangrijkste features voor: het berichtensysteem.

Onze members eenvoudig en overzichtelijk berichten laten versturen en ontvangen, dat is ons doel. De vraag die we stelden was eenvoudig: werkt de functionaliteit naar wens? Of kunnen we deze verbeteren?

Positief over berichtensysteem


Zowel over het gebruik van het berichtensysteem als de vormgeving zijn de ondervraagde members grotendeels positief. Dit vinden wij fijn om te lezen! Want eenvoudig contact kunnen leggen verlaagt de drempel naar het vinden van een leuk contact. En daar is Relatieplanet tenslotte voor bedoeld.

We vinden het belangrijk dat het gebruik van het berichtensysteem voor iedereen begrijpelijk is. Ons productteam gaat dan ook onderzoeken hoe zij de gebruiksvriendelijkheid extra kunnen vergroten.

Relatieplanet berichtensysteem

Relatieplanet berichtensysteem

Vragen, opmerkingen en/of suggesties


We willen de respondenten die deel hebben genomen aan ons functionaliteitenonderzoek bedanken! We waarderen het enorm dat jullie de moeite hebben genomen onze korte vragenlijst in te vullen.

Behoorde jij niet tot de groep members die een mening kon geven over het berichtensysteem, en wil je dit nog wel graag doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Heb je andere vragen en/of opmerkingen? Of heb je een suggestie hoe we de beleving van onze producten en diensten nog leuker kunnen maken? Dan ontvangen we ook graag je reactie.

Datum toegevoegd: 05-03-2014

Binnenkort: Favoriet of niet?
Sectie met knop voor favoriet of niet

Relatieplanet helpt je een handje bij het zoeken naar je perfecte match op een leuke manier buiten de gebaande paden via “Favoriet of niet?”. Wanneer je inlogt vind je op je memberhomepage het nieuwe onderdeel “Favoriet of niet?” met een knop “Toon mij 10 profielen”. Bij het klikken op deze knop vinden en tonen wij op basis van je profielgegevens 10 misschien bij jou passende profielen. Dus niet op basis van je eigen voorkeuren in je matchprofiel, maar op basis van wie jij echt bent.

Sectie met profielen voor favoriet of niet

Klik op een van de getoonde profielfoto’s om een deel van dit profiel te openen. En dan de onvermijdelijke keuze: is dit profiel een potentiële favoriet of niet?
Zo kun je alle 10 profielen langs (favoriete profielen krijgen een ster, geweigerde een kruis in het overzicht) en wanneer je wilt 10 nieuwe laten tonen.

Keuzescherm: favoriet of niet?

Datum toegevoegd: 17-01-2014

Nieuwe manier van berichten versturen en ontvangen

Uit onderzoek onder onze gebruikers in het begin van 2013 bleek dat een overgroot deel van onze members de huidige manier van het verzenden en ontvangen van berichten niet meer van deze tijd vonden. Het huidige systeem is traag, soms verwarrend, lijkt te veel op ouderwets brieven versturen, maar vooral werd de interactie tussen members gemist.
Daarom heeft Relatieplanet de afgelopen maanden besteed aan het radicaal wijzigen van de manier waarop berichten worden gelezen, verzonden en ontvangen. Het moet nu makkelijker, sneller en leuker in gebruik zijn dan ooit tevoren.

Alle berichten naar members zijn nu gebundeld in gesprekken, zodat je altijd kunt zien wat jij tegen een andere leuke member hebt gezegd en vooral wat die leuke member van jou vindt!
Een gesprek kun je op je eigen tempo voeren. Je kunt als de ander online is direct lekker chatten, maar je kunt natuurlijk ook langere (e-mailachtige) berichten versturen. Ook als de andere member offline is! Deze gesprekken kun je net zoals je gewend bent ook weer in diverse mappen bundelen. Ook kun je nu zien of een bericht naar een member aangekomen is, gelezen is of misschien helaas niet aangekomen is. In het laatste geval kun je het bericht eenvoudig opnieuw proberen te verzenden.

Bovendien heb je nu keuze uit 6 verschillende interesseberichten die je kunt versturen. Zo kun je nu bijvoorbeeld die ene leuke date meteen uitnodigen voor een drankje!

Overzetting huidige berichten naar nieuwe gesprekken

Relatieplanet heeft al je huidige berichten automatisch gebundeld en overgezet in gesprekken. Ook de berichten in zelfgemaakte mappen zijn overgezet. Helaas kunnen wij niet alle berichten in deze zelfgemaakte mappen weer terugplaatsen als een gesprek in zo’n map. Momenteel zijn er veel members met berichten van en naar een member verspreid over meerdere mappen. En wij kunnen niet voor jouw bepalen in welke map jij wilt dat een gesprek teruggeplaatst wordt. Daarom plaatsen wij alle gesprekken in de hoofdmap ‘Berichten’. De eigen mappen blijven uiteraard bestaan, maar zijn leeg en dus moet je zelf de gesprekken weer terugplaatsen in deze mappen.

Snelmenu naar laatst ontvangen berichten plus markering nieuwe berichten

Snelmenu berichten

Boven in de zwarte balk is een nieuw icoon toegevoegd bestaande uit 2 zogenaamde ‘praatwolkjes’. Met 1 druk op dit icoon open je het berichten-snelmenu waarin je een kort overzicht ziet van de laatste 5 ontvangen berichten. Wanneer je een nieuw bericht ontvangt dan wordt dit met een blauw bolletje met daarin het aantal ongelezen berichten getoond. Door middel van het snelmenu kun je direct de laatst ontvangen berichten zien en openen. Je krijgt ook bij ontvangst van een nieuw bericht in een nieuw gesprek een e-mail. De huidige manier van notificaties onder in je beeldscherm komt te vervallen.

Contactenlijst

Contactenlijst

In de nieuwe contactenlijst heb je meteen overzicht van je huidige gesprekken met members. Per map heb je een contactenlijst. Heb je een lege lijst? Dan kun je ook direct je favorieten toevoegen om een nieuw gesprek te starten.

Mappenoverzicht

Mappen

Wanneer je op de mapnaam met daar achter het driehoekje klikt dan opent de lijst met mappen zich. Je hebt nu nog maar 1 map: Berichten. Je kunt zelf zoveel mappen als je wilt, maar je kunt een gesprek slechts in 1 map plaatsen.

Instellingen

Instellingen

Bij de instellingen kun je op diverse manieren de contactenlijst sorteren. Ook kun je hier aangeven dat je alleen berichten van je favorieten wilt tonen in je berichten inbox. Zo houdt je een helder overzicht van ontvangen berichten.

Direct bericht versturen aan je favorieten

Direct bericht versturen aan je favorieten

Met een klik op het icoon voor een nieuw bericht, boven de contactlijst, open je de lijst met je favorieten. In het zoekveld kun je meteen je favoriet zoeken of uit de lijst er onder selecteren. Tijdens het typen in het zoekveld wordt de lijst er onder geupdate zodat je zonder te wachten die favoriet van je dromen weer terug kunt vinden!

Actiesmenu

Actiesmenu

Opties zoals het blokkeren van members, het verwijderen van berichten of het verplaatsen van berichten vind je onder het nieuwe menu ‘Acties’.

Waarschuwing oplichting of spam

Waarschuwing oplichting of spam

Ook waarschuwen we nu actief wanneer blijkt dat een ontvangen bericht oplichting of spam betreft. Deze berichten worden duidelijk gemarkeerd en de optie om te antwoorden wordt uitgeschakeld. Je kunt dan zelf beslissen of je een dergelijk bericht wilt bewaren of verwijderen. Relatieplanet adviseert om deze berichten na ontvangst onmiddellijk te verwijderen en niet in te gaan op deze vorm van fraude.

Datum toegevoegd: 17-10-2013

Binnenkort: Zoeken in je omgeving
Snelmenu berichten

Bij Relatieplanet wordt het binnenkort mogelijk om te zoeken naar die ene leuke date bij jou in de buurt! Op verzoek van vele members introduceren wij hiervoor een nieuwe optie in alle zoekschermen. Met deze nieuwe optie kun je aangeven dat je wilt zoeken in een straal van 10, 25, 50, 100 of 200 KM om jouw postcode heen. Wij hebben wel een aantal regels om de privacy van onze members te waarborgen:

- Je kunt niet dichterbij dan 10 KM om je heen zoeken,
- Je kunt alleen zoeken als je zelf ook hiermee gevonden wilt worden,
- De optie is alleen beschikbaar voor Full Members,
- In Mijn Instellingen hebben wij deze optie standaard UIT gezet. Wil je kunnen zoeken en gevonden worden met deze optie, dan moet je deze eerst AAN zetten.

Datum toegevoegd: 01-11-2013

Relatieplanet gaat over op IBAN

Bij Relatieplanet gaan wij begin november over op het gebruik van IBAN. Wanneer je een Full Membership wilt afsluiten met een eenmalige machtiging of automatische incasso dan wordt er gevraagd naar jouw IBAN. Voor alle andere betaalmethoden zoals iDEAL of creditcard wijzigt er niets. Je hoeft als member zelf geen enkele actie te ondernemen.

Wat is IBAN?

IBAN staat voor International Bank Account Number. Dit rekeningnummer is in elk land op soortgelijke wijze opgebouwd. Het nummer bestaat uit het huidige rekeningnummer, dat vooraf wordt gegaan door de landcode (NL voor Nederland), een controlegetal (twee cijfers), een code van de bank (in Nederland vier letters) en één of meerdere nullen. IBAN wordt nu nog vooral voor grensoverschrijdende betalingen gebruikt, maar straks ook voor alle binnenlandse betalingen. In Nederland bestaat IBAN uit 18 tekens, in andere landen varieert dit van 15 tot maximaal 34 tekens. Voor 1 februari 2014 moeten alle inwoners van en bedrijven binnen de Europese Unie over zijn op IBAN.

Op dit moment kunnen wij alleen Nederlandse IBAN ondersteunen vanwege een langere voorbereidingsperiode in Nederland. Het Belgische IBAN gebruiken is pas mogelijk vanaf 1 februari 2014. Belgische gebruikers kunnen tot 1 februari 2014 betalen door te kiezen voor een van de reguliere Belgische betaalmethoden. Belgische gebruikers met een Nederlandse bankrekening kunnen daarentegen wel betalen met hun Nederlandse IBAN-nummer.

Waar vind ik mijn IBAN?

Je IBAN is nu al te vinden op rekeningafschriften en in de internetbankieromgeving. Ook kun je jouw IBAN vinden door je huidige rekeningnummer in te voeren op www.ibanbicservice.nl. Dit is een tijdelijke service van de banken. Voor Belgische members is er een vergelijkbare service te vinden op http://www.ibanbic.be.

Hoe kan ik mijn huidige rekeningnummer naar IBAN overzetten?

Die hoef je niet zelf om te zetten. Je hebt nu al een IBAN: deze is te vinden op rekeningafschriften en in de internetbankieromgeving. Je gebruikt IBAN nu nog vooral bij grensoverschrijdende betalingen, maar straks ga je deze ook voor alle binnenlandse betalingen gebruiken. Vanaf 1 februari 2014 wordt IBAN voor alle overschrijvingen als rekeningnummer gebruikt. Bij Relatieplanet kun je nu al gebruiken maken van IBAN als rekeningnummer. Vanaf begin november gaat Relatieplanet volledig over op IBAN voor eenmalige machtigingen en automatische incasso’s.

Wat is de achtergrond van deze veranderingen?

Europa is op weg naar een gezamenlijke betaalmarkt (SEPA), waar we straks overal op dezelfde manier kunnen betalen. Het rekeningnummer IBAN, overschrijvingen, incasso’s en betaalpassen zijn straks zowel voor binnenlandse als grensoverschrijdende eurobetalingen binnen SEPA te gebruiken. SEPA (Single Euro Payments Area) omvat alle landen binnen de EU, aangevuld met Noorwegen, IJsland en Liechtenstein (die wel lid zijn van de Europese Economische Ruimte), Zwitserland en Monaco. Dit is handig als je geld overschrijft naar het buitenland of geld vanuit het buitenland ontvangt. Denk aan het boeken van een hotel of het huren van een auto in het buitenland. Ook als je in het buitenland werkt, kunt je jouw salaris op je eigen rekening in Nederland ontvangen. En wie bijvoorbeeld een huisje in Spanje heeft, kan vanaf de eigen rekening een machtiging afgeven voor de maandelijkse energierekening.

Waar vind ik meer informatie?

Op de website van Over op IBAN vind je meer informatie over IBAN. Bezoek hiervoor http://www.overopiban.nl/consumenten/. Members uit België kunnen meer informatie vinden op http://www.sepabelgium.be/nl/particulieren. Of ga naar de website van je bank voor meer informatie over hoe jouw bank IBAN gaat toepassen.

Datum toegevoegd: 28-10-2013

Apps maken plaats voor de mobiele site

Afgelopen periode zijn we bezig geweest met een mobiele website. Daten waar en wanneer je maar wil is nu voor iedereen mogelijk!

De mobiele website is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke smartphone. Met deze prachtige ontwikkeling zijn we gestopt met het vernieuwen en aanbieden van onze apps. Ga nu voor de beste mobiele online date-ervaring gewoon naar www.relatieplanet.nl in de browser van je smartphone!Wist je dat je website ook gewoon als app kunt opslaan op je telefoon? Doe hiervoor het volgende:

Voor de iPhone:

Tik hiervoor op het ‘verzend’-icoon onder in de browser en kies voor ‘Toevoegen aan beginscherm’.

Voor Android-smartphones:

Voeg Relatieplanet toe aan je favorieten. Ga naar het overzicht van je favorieten, druk lang op de Relatieplanet-favoriet en kies voor ‘Toevoegen aan startscherm’.Nu kun je net als alle andere apps direct gebruik maken van Relatieplanet.nl!

Datum toegevoegd: 09-10-2013

Verbeterde en vereenvoudigde profielpagina

Op veler verzoek hebben we gewerkt aan het gebruiksgemak van onze profielpagina’s. De oude profielpagina’s konden erg lang zijn en wat betreft het uiterlijk een beetje uit de tijd. Daarom presenteert Relatieplanet met ingang van vandaag een verbeterde en vereenvoudigde profielpagina:

Makkelijker door profielen gaan

Eenvoudiger door de profielen klikken

Je kunt nu eenvoudiger door profielen gaan als je vanuit een zoekresultaat komt. Gebruik hiervoor de knoppen ‘Vorig profiel’ en ‘Volgend profiel’ Ook zie je nu per profiel ook direct of een member aanwezig is en wanneer de member voor het laatst ingelogd is geweest. Het oproepnummer is verplaatst naar de sectie ‘Over mij’.

Duidelijkere knoppen

De knoppen om te reageren, chatten en een member favoriet te maken zijn vereenvoudigd en geschikter voor gebruik op een tablet. De knop ‘Favoriet’ voegt de member toe aan je favorieten. Wil je iemand verwijderen als favoriet? Dan kan dit vanaf nu alleen nog maar via ‘Mijn Favorieten’. De lijst vind je onder het menu ‘Postbus’ of door hier te klikken.

De ‘Reageer’-knop

De Reageerknop is eenvoudiger en duidelijker

Wanneer je klikt op de knop ‘Reageer’ dan opent er een klein menu met de opties om een zelf geschreven bericht te versturen of een interesseberichtje. Voor gratis members is alleen de optie voor het versturen van een interesseberichtje beschikbaar.

De ‘Overig’-optie

De overige-knop bevat alle niet direct noodzakelijke optics

Achter de ‘Overig’-optie zijn de minder leuke dingen op Relatieplanet verstopt. Zo vind je hier de opties om een member te blokkeren of te melden als oplichter/misbruiker.

De sectie ‘Oproep’

De Oproep is nu standaard ingevouwen

Oproepen van members zijn heel leuk om te lezen, maar kunnen ook heel lang zijn en je belemmeren als je snel de profielen door wilt lezen. Daarom zijn vanaf nu alleen de eerste 5 regels van de oproep direct zichtbaar. De eerste indruk van je oproep wordt vanaf nu belangrijk. Je kunt op ‘Lees meer’ klikken om de rest van de oproep te lezen. De oproep ‘vouwt’ zichzelf naar beneden open en je kunt alles lezen. Wil je de kans vergroten dat er op je oproep gereageerd wordt? Schrijf dan een pakkende tekst die zichtbaar is in de verkorte oproep zodat members een onuitwisbare goede eerste indruk van je krijgen en meer over je willen lezen.

De andere secties

Alle secties zijn nu standaard ingevouwen

Wanneer je op een titel van een sectie klikt dan ‘vouwt’ zich alle informatie binnen de sectie in. Zo kun je selectiever door de profielen browsen. Later wordt het nog mogelijk om in je ‘Mijn instellingen’ te kiezen welke secties je standaard gesloten wil zien zodat je profielen bekijken helemaal naar eigen wens kunt invullen. Ook hebben ze allemaal een nieuwe titel gekregen, sommige met de voorvoeging ‘Mijn’ op het persoonlijke van een profiel te benadrukken. Het kan zijn dat je de hele sectie ‘Mijn favorieten’ of enkele onderwerpen daar binnen bij sommige members mist. In dat geval heeft de member bij inschrijven gekozen voor ‘Vertel ik je later’ als antwoord op deze onderwerpen. De onderwerpen met ‘Vertel ik je later’ worden niet meer getoond.

Ook je eigen profiel zal als je kijkt op ‘Mijn profiel’ nog in het oude ontwerp zijn en wordt binnenkort eveneens aangepast aan het verbeterde ontwerp.

Datum toegevoegd: 12-06-2013

Berichtenbalk

Tegelijk met de nieuwe chat introduceren wij de nieuwe berichtenbalk. Deze vervangt de kleine pop-up die je normaalgesproken zag. Als je een nieuw chatverzoek of bericht ontvangt dan wordt dit onmiddelijk weergegeven samen met een foto van de afzender. Ben je even afwezig? Geen probleem, een chatverzoek blijft namelijk 1 minuut zichtbaar en een nieuw ingekomen bericht zelfs eenuur! Zo mis je nooit de laatste binnengekomen berichten als je even niet achter de computer zit.

Datum toegevoegd: 03-08-2012

Nieuwe profielpagina: grotere foto’s

Op de profielpagina van members kunnen foto’s niet meer vergroot worden. De foto’s zijn namelijk standaard al in het grootste formaat zichtbaar. De foto’s worden getoond in een carrousel waar in je snel alle foto’s kunt bekijken. Ook zie je de thumbnails van de foto’s in plaats van alleen nummers. De eerste foto in de carrousel is de profielfoto, deze is altijd zichtbaar voor zowel Full en gratis members. Overige foto’s zijn alleen zichtbaar voor Full Members. Heb je Foto op Verzoek aan staan? Dan wijzigt er niets, je foto’s worden pas zichtbaar als jij toestemming geeft.

Ook op een zoekresultaatpagina zie je nu de foto’s in een carrousel als je klikt op een foto van een member.

Datum toegevoegd: 07-06-2012

Profielfoto’s

Je kan vanaf nu nog maar 1 profielfoto uploaden of vervangen. Deze foto moet aan een aantal eisen voldoen en wordt beoordeeld door de memberdesk. De profielfoto is altijd de eerste foto die je ziet en de foto die altijd zichtbaar is in de zoekresultaten. Dus kies een goede uit, want een eerste indruk maak je maar 1 keer!

Ook heeft de profielfoto nog een functie: Pas wanneer deze profielfoto goedgekeurd is, kun je overige foto’s uploaden. Lees hieronder meer over de overige foto’s.

Datum toegevoegd: 07-06-2012

Overige foto’s

Je mag vanaf nu maximaal 20 foto’s plaatsen van maximaal 6 MB per stuk in de formaten jpg, jpeg, png, gif en bmp. De regels wat betreft deze foto’s zijn losser: eigenlijk is alles toegestaan zolang het niet bijvoorbeeld aanstootgevende, naaktheid, erotische, contactgegevens of anderszins niet door de beugel kunnende inhoud bevat.

Je kunt pas andere foto’s uploaden als je profielfoto goedgekeurd is door de memberdesk.

Je kunt nu ook een beschrijving van maximaal 200 tekens toevoegen aan een foto.

Datum toegevoegd: 07-06-2012

Inloggen: Met je e-mailadres

Je kunt vanaf nu ook heel gemakkelijk inloggen met het e-mailadres dat bij je gegevens in Mijn Account staat.

Datum toegevoegd: 19-03-2012

Inloggen: Met Facebook

Er zijn heel veel Social Media websites met elk hun eigen inloggegevens. Hierdoor wordt het onthouden daarvan lastig. Maar omdat bijna iedereen wel een Facebookaccount heeft, is het vanaf nu ook mogelijk om in te loggen met je inlognaam en wachtwoord van Facebook. Je hoeft deze slechts eenmaal te koppelen met Relatieplanet en je kunt voortaan ook inloggen met Facebook. Gebruik hiervoor de blauwe Facebookknop rechtsboven op de pagina.

Datum toegevoegd: 19-03-2012

Optie ‘Mijn profiel is zichtbaar in de zoekresultaten van de anderen’

Op de pagina Mijn Instellingen is de optie ‘Mijn profiel is zichtbaar in de zoekresultaten van de anderen’ toegevoegd. Als je deze uitschakelt ben je niet meer voor anderen zichtbaar in de zoekresultaten. Wel kun je nog benaderd worden door je favorieten of bijvoorbeeld door members waar je mee gemailt hebt. Ook kun je nog volledig gebruik maken van de website en kun je zelf wel zoeken.

Datum toegevoegd: 14-06-2012

Mijn foto’s: Je eigen foto’s uit Facebook plaatsen

Heb je veel foto’s staan op je Facebookprofiel en wil je deze ook delen op Relatieplanet? Het is nu ook mogelijk om foto’s uit je Facebookprofiel te kiezen en op je Relatieplanetprofiel te plaatsen in slechts enkele muisklikken.

Datum toegevoegd: 19-03-2012

Aanmelden: Je inschrijving bij Relatieplanet activeren

In onze strijd tegen internetoplichters (scammers) en om het mogelijk te maken om in te kunnen loggen met je e-mailadres moet je in het bezit zijn van een geldig e-mailadres. Bij het aanmaken van een gratis membership wordt dit e-mailadres gevraagd. Vervolgens ontvang je op dit e-mailadres een e-mail met daarin de activatielink voor je account. Activatie is nodig om de website te kunnen gebruiken, je bent anders onzichtbaar voor anderen en je kunt geen Full Member worden. Activeer je niet binnen 14 dagen je inschrijving dan wordt je automatisch door ons systeem verwijderd. Scammers maken vaak gebruik van verzonnen e-mailadressen. Deze kunnen geen Full Member worden en dus geen berichten versturen en zij worden niet zichtbaar in de zoekresultaten. Na 14 dagen worden zij dan ook automatisch verwijderd.

Datum toegevoegd: 19-03-2012

Aanmelden: Registreren met Facebook

Inschrijven bij Relatieplanet wordt nog makkelijker. Gebruik op het inschrijfformulier de blauwe knop ‘Registreren’ en alle velden in het formulier worden automatisch gevuld met de informatie uit je Facebookprofiel.

Datum toegevoegd: 19-03-2012

Profielen: Spammers of oplichters melden

Ook spammers en internetoplichters, zogenaamde scammers, proberen dagelijks members te benaderen. Onze controleurs doen 24 uur per dag hun best dit soort oproepen en personen te verwijderen. Toch kan het een enkele keer voor komen dat er een profiel tussendoor glipt. Mocht je een dergelijk profiel tegenkomen, dan kun je deze nu snel en eenvoudig aangeven bij de Memberdesk door middel van de knoppen ‘Misbruik melden’ bij de profielen of ‘Spam melden’ in de berichten.

Datum toegevoegd: 19-03-2012

Favorieten: Samenvoegen van contactpersonen en favorieten, members blokkeren voor contact

Om verwarring te voorkomen zijn Mijn Favorieten en Mijn Contactpersonen samengevoegd tot Mijn Favorieten.

Ook is het nu mogelijk om members te blokkeren voor contact door ze toe te voegen aan Mijn blokkades.

Datum toegevoegd: 19-03-2012

Mijn instellingen: Gratis eenmalig mijn foto gebruiken in promotie van Relatieplanet om meer kans te maken op een date, relatie of vriendschap.

In de instellingen van je account vind je een nieuwe optie: Gratis eenmalig mijn foto gebruiken in promotie van Relatieplanet om meer kans te maken op een date, relatie of vriendschap.

Staat deze aan, dan kunnen jouw profielfoto’s getoond worden in reclame-uitingen van Relatieplanet op andere websites. Als je deze uit zet dan ben je natuurlijk niet zichtbaar op andere websites. Heb je Foto op Verzoek aan staan? Dan ben je ook niet zichtbaar op andere websites.

Datum toegevoegd: 19-03-2012