Maak gratis een profiel aan

Relatieplanet, gewoon voor iedereen

Ben je single en op zoek naar de liefde van je leven? Dan ben je bij Relatieplanet op de juiste plaats. Of je nu een dertiger bent of 50+. Of je nu hoger opgeleid bent of iets minder "papieren" hebt. Wij maken geen onderscheid in leeftijd, geaardheid of opleidingsniveau. Relatieplanet is "Gewoon voor Iedereen", want voor iedereen is er een leuke match!

Succesvol online daten, veilig en betrouwbaar

Is online daten nieuw voor jou of vind je daten niet zo makkelijk? Wij helpen je graag verder. Zo organiseert onze datingcoach Denise Janmaat regelmatig online vragenuren en trainingen om jouw zoektocht naar een partner te verbeteren. Ook kun je op onze datingblog vele nuttige artikelen vinden over liefde, relaties en dating.

Datingsite Relatieplanet is veilig en betrouwbaar. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten dat mede een initiatief is van de Nederlandse Consumentenbond (vergelijkbaar met het Belgische Test-Aankoop). Onze klantenservice kent zeer ruime openingstijden. Wij zijn elke dag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Behalve op kerstavond, beide kerstdagen, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Onze awards

Populairste datingsite van 2015 Website van het Jaar
Beste datingsite 2015 Nationale Thuiswinkel Award
Beste datingsite 2014 VARA Kassa testpanel 
Populairste datingsite van 2014 Website van het Jaar
Beste datingsite 2014: Categorie datingsites De Succesfactor, RTL 7
Populairste datingsite van 2013 Website van het Jaar
Succes Award 2013: Beste in Datingbranche De Succesfactor, RTL 7
Beste datingsite van 2012 Website van het Jaar
Populairste datingsite van 2012 Website van het Jaar
Populairste datingsite van 2011 Website van het Jaar
Populairste datingsite van 2010 Website van het Jaar
Beste Klantenservice 2010 MVLife
Beste betaalde datingsite 2010 TROS Radar
Populairste datingsite van 2009 Website van het Jaar
Beste Klantenservice 2008 MVLife


Betrokken en vriendelijke klantenservice

De Relatieplanet klantenservice staat dagelijks van 09:00 tot 21:0 uur voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Onze vriendelijke en getrainde medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op 033-037017. Je kunt ook mailen via het contactformulier. Je ontvangt dan binnen de 24 uur een reactie. 

Onze medewerkers hanteren drie pijlers: privacy, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dagelijks worden  profielen, foto’s en wijzigingen handmatig en met aanvullende technische ondersteuning gecontroleerd. Door dagelijkse controle kunnen wij  direct en snel in actie komen tegen oplichting, aanstootgevende berichten of ongewenste reclame. Op deze wijze kunnen we je een betrouwbare, leuke en veilige ontmoetingsplek bieden.

Relatieplanet brengt singles op een leuke, eenvoudige en veilige manier via onze datingsite met elkaar in contact. We bieden je een besloten dateomgeving. Op deze wijze kunnen we je privacy waarborgen.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet


Je kunt je bij Relatieplanet gratis inschrijven. Zo kun je het best ontdekken of online daten en onze datingsite bij jou past. Je kunt een profiel aanmaken, foto’s plaatsen en gebruik maken van je persoonlijke postvak voor het ontvangen van berichtjes. Hiernaast kun je profielen van andere leden bekijken en bij een gratis abonnement vijf leuke singles per dag een interessebericht sturen. Zodra je voor een betaald abonnement kiest, heb je veel meer mogelijkheden.

Wil je gebruik maken van onze datingsite, schrijf je dan in. Gratis en vrijblijvend. Door een inschrijving vergroot Relatieplanet de kans dat de gebruikers van onze site serieus op zoek zijn naar een leuk contact. Bovendien kan onze klantenservice direct ingrijpen als iemand zich niet de gedragsregels en gebruiksvoorwaarden houdt. Wil je het online daten tijdelijk pauzeren, dan kun je je inschrijving op onzichtbaar zetten. 

Schrijf je gratis in

Contactgegevens

E-mailadres:  klantenservice@relatieplanet.be
Contactformulier: Neem contact met ons op
Telefoonnummer: 033-037017 dagelijks van 09:00 tot 21:00
Postadres: Basisweg 30, 1043 AP, Amsterdam (NL)
Btw-nummer: NL8113.67.642.B01

Relatieplanet Nederland BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland te Groningen onder nummer 02079316.