Maak gratis een profiel aan

Singlereizen powered by Crusj 

Crush on Crusj

Relatieplanet heeft al een tijdje een oogje op Crusj Singlereizen. Eindelijk zijn we dit jaar een partnership gestart! In samenwerking met Crusj hebben we inmiddels al vele geweldige reizen aangeboden.

Bekijk hier de eerstvolgende 9-daagse reis naar Curacao 13 maart 2018

Aan verplichtingen doet Crusj niet. Aan samen plezier maken wel. Dat vinden de deelnemers ook want Crusj is een bekend favoriet aangezien ze al vijf jaar op rij een score van 8,7 krijgen, én niet te vergeten de gewilde titel “Beste single-reis organisatie’ met zich meedragen. Logisch dus dat we werk hebben gemaakt van onze crush!

Heb jij zin in een geweldige vakantie? Ga dan mee op één van de reizen die Relatieplanet aanbiedt in samenwerking met Crusj.
Tijdens deze reizen draait het om Meeting Friends; je gaat alleen op vakantie en komt terug met nieuwe vrienden. Het zijn dus geen dating reizen, maar gezellige vakanties met gelijk gestemden!

De reisleiding van Crusj staat 24/7 voor je klaar en is er een mooi programma met veel verschillende activiteiten. Van cultuur tot sport; er is volop keus voor iedereen! De reisleiding kent bovendien de leukste restaurants, bars en clubs. Ze neemt je graag mee om er samen met jou een onvergetelijke vakantie van te maken!

Als full member van Relatieplanet ontvang je bovendien €75 korting! Dit wordt verrekend na je boeking.