Maak gratis een profiel aan

Voor wie is Relatieplanet?

Het antwoord is heel simpel. Voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar), opleidingsniveaus en geaardheden.

Voor alle leeftijden

Onze datingsite is voor alle leeftijden. De meeste leden zijn tussen circa 35 en 65 jaar. Maar we zien ook volop inschrijvingen van mensen die jonger of ouder zijn. Je kan in je zoekvoorkeuren zelf aangeven waar jij naar op zoek bent. Bij de zoekresultaten zie je dan vanzelfsprekend alleen mensen die aan jouw criteria voldoen. Als jij op zoek bent naar een veertiger, dan geef je aan dat je iemand zoekt tussen 40 en 50 jaar.

Voor alle opleidingsniveaus

Onze datingsite is er voor alle opleidingsniveaus. Zo zijn er ruim voldoende hoger opgeleiden op onze datingsite te vinden. Maar wie wat minder lang in de schoolbanken heeft gezeten, kan ook perfect bij ons terecht. Via onze zoekmogelijkheden kan je aangeven wat jij zoekt. Zo kun je bij opleidingsniveau in je zoekopdracht bijvoorbeeld aangeven dat je iemand met een hogeschool- of universitaire opleiding zoekt.

Voor een serieuze relatie

Relatieplanet wil de ontmoetingsplaats zijn voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. We begrijpen daarbij goed dat je bij het eerste contact puur de nadruk moet leggen op kennismaking. Stuur wat berichten naar elkaar en ga eens op een date als er een klik lijkt te zijn. Doe dit dan zo ontspannen mogelijk. Leer elkaar zo geleidelijk steeds beter kennen en leg niet direct te veel druk op een eventuele relatie.

Voor alle geaardheden

Op Relatieplanet kan je aangeven of je man of vrouw bent en naar welke sekse jij op zoek bent. 

Schrijf je gratis in

Relatieplanet werkt!

Relatieplanet werkt. Dagelijks brengen we duizenden singles met elkaar in contact via onze datingsite. Met succes! We ontvangen regelmatig succesverhalen, trouwberichten en geboortekaartjes. Wij hopen van harte dat we ooit ook van jou een succesverhaal mogen ontvangen.

Relatieplanet wil alles doen om jou aan een serieuze relatie te helpen. Dit doen we met onze datingsite, singlesfeesten, speeddaten, wijnproeverijen, wandelingen, datingcoaching, singlereizen en veel meer.

Relatieplanet doet alles voor de liefde