Hulp nodig of vragen? Bel 050 - 501 8080
Gratis inschrijven bij Relatieplanet
Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. Relatieplanet is een besloten datingomgeving en uitsluitend toegankelijk voor members. Aangezien aanmelden verplicht is kunnen wij snel ingrijpen wanneer er zich mensen aanmelden die het niet zo nauw nemen met de gebruiksvoorwaarden.Iedereen begint op Relatieplanet als gratis member. Wie zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt onder meer een persoonlijk profiel, een eigen berichten-inbox en uiteraard toegang tot alle functies waarmee je zo optimaal mogelijk andere members kunt vinden. Je kunt onbeperkt oproepen en profielen van andere members bekijken.Als je even niet gevonden wilt worden door de andere members kun je jouw profiel tijdelijk verbergen. Members waarvan je geen reactie meer wenst te ontvangen kun je eenvoudig blokkeren.Als gratis member kun je 5 interesseberichten per dag versturen naar andere members. Met een interessebericht kun je aftasten of die ander geïnteresseerd is om met jou in contact te treden en nodig je hem/haar uit een bericht naar jou terug te sturen.

naar boven

Controle en ondersteuning door onze klantenservice
Alle profielen, foto’s en wijzigingen worden handmatig gecontroleerd door echte mensen op de klantenservice. Hierdoor kunnen wij de unieke Relatieplanet kwaliteitsgarantie bieden.Door controle proberen wij oplichting, het plaatsen van aanstootgevende inhoud en ongewenste reclame tot een absoluut minimum te beperken. De speerpunten privacy, kwaliteit en betrouwbaarheid voeren onze professionals op de klantenservice hoog in het vaandel.De klantenservice van Relatieplanet staat altijd voor haar members en sitebezoekers klaar om desgewenst hulp te bieden en eventuele vragen te beantwoorden. Zij zijn elke dag van de week tussen 09.00 en 23.00 uur telefonisch bereikbaar op (+31)(0)50 – 501 8080.Je kunt de klantenservice ook mailen. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord op je bericht. Gebruik hier voor het contactformulier op onze website.

naar boven

Verschillen gratis en Full Membership

Iedereen begint bij Relatieplanet als Gratis Member. Als je net als duizenden andere members tevreden bent kun je Full Member worden waarmee je optimaal vindbaar wordt voor andere members en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van Relatieplanet.

Mogelijkheden GRATIS FULL
Onbeperkt toegang tot alle profielen
Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen
Alle foto’s kunnen bekijken Alleen profielfoto
Interesse tonen in leuke members Max. 5/dag
Ontvangen berichten lezen
Berichten versturen
Zien welke members jouw profiel hebben bekeken
Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is
Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten
Relatieplanetreizen voor singles
Datingcoaching voor singles
Wat zijn de kosten en betaalmethoden?
Bij Relatieplanet kun je veilig betalen met diverse reguliere Nederlandse en Belgische betaalmethoden.
Betaalmethoden Nederland België Direct Full Member
iDEAL [1]
Creditcard (VISA of Mastercard)
Paypal
MrCash/Bancontact
Bankoverschrijving 3-7 dagen na overboeking
 
[1] Uitsluitend voor Nederlandse bankrekeningen.
Wij werken met het veilige SSL-protocol. Alle gegevens worden d.m.v. dit protocol versleuteld verzonden. Je kunt het protocol herkennen aan het ssl teken in de adresregel. Ga alleen verder als de adresregel begint met https://www.relatieplanet.nl/…
Een Full Membership is verkrijgbaar in 4 verschillende abonnementen, die automatisch verlengd worden. Wanneer je de automatische verlenging van je membership stop wilt zeggen, dan kan dit tot maximaal 48 uur voor de verlengdatum. Let op: je kunt pas 24 uur na aanschaf van jouw membership de automatische verlenging opzeggen.Uit onderzoek onder onze members blijkt dat het Full Membership van 6 maanden voor de meeste members voldoende is. De kans op een succesvolle date, relatie of vriendschap is het grootst in de eerste 6 maanden van je inschrijving. Daarom is dit onze beste deal!
Abonnementen met korting Tarief per maand Tarief totaal
1 maand € 20,- € 20,-
3 maanden € 9,- € 27,-
6 maanden € 8,- € 48,-
12 maanden € 6,- € 72,-
Alle prijzen zijn incl. BTW.